VERBINDEN MET DE BRON - CONNECT TO SOURCE Meditation

Listen in Dutch | DOWNLOAD

 

ONLINE LESSEN IN HET NEDERLANDS

 Classes in Dutch

 

 

 

NEDERLANDSE SUPPORT GROEP “MASTERING YOUR GUIDANCE SYSTEM ”

 
Januari en februari 2015

 

V.a. donderdag 15 januari en de 6 weken daarop volgend geeft Caroline Cory een serie over Mastering Your Guidance System (http://www.omniumuniverse.com/Calendar/2014/13/).
Deze serie is vooral bedoelt om je bewust te maken hoe jij informatie kunt herkennen en onderscheiden die je ontvangt van je innerlijke gids (je innerlijke Tomtom zeg maar). Je leert ook herkennen wanneer je via je eigen projectie of verwarring je innerlijke begeleiding en jezelf in de weg zit. Al haar lessen zijn ‘ervaringsgericht’ en heel praktisch. Zij zet je aan om je volledige brein te activeren en te gebruiken. Zij zal werken aan de volgende dingen:

 

- Hoe je innerlijke Tomtom echt werkt

- Je Hoger Zelf versus jouw Universele Zelf

- De rol van je geestelijke familie van de Bron en je gidsen

- Wat je werkelijke goddelijke afkomst is en wat voor type wezen je bent (dl 1)

- Karma en je prenataal contract

- De interpretatie en de rol van dromen en visioenen

- Automatisch schrift

 

Het is een praktische cursus waarin huidige problemen en omstandigheden van deelnemers worden gebruikt. Zo kun je oefenen in het ontvangen van de juiste begeleiding op een dagelijkse basis.

 

Zoals je in de kalender op deze website kunt zien zijn de webinars op donderdag en ze beginnen steeds om 18:00 uur. De data zijn:

15, 22, en 29 januari

5, 12, en 19 februari

 

Van elke sessie komt een opname die je later kunt beluisteren. Als je live meedoet is een goede koptelefoon belangrijk, zo kun je zelf ook met Caroline online praten.

 

Het idee is geopperd om voor Nederlandstalige deelnemers aan deze webinars een supportgroep op te zetten. Deze groep houdt online bijeenkomsten op de woensdagavonden volgend op de cursusavonden van Caroline. We kijken dan samen hoe wij de informatie begrijpen en gebruiken en kunnen aspecten verduidelijken. Deze supportgroep is voor mensen die deelnemen aan de Mastering Your Guidance System serie van Caroline.

 

De Nederlandse supportgroep vindt plaats op woensdagavond om 20.30 op:

http://claritasessentiae.nl/supportgroep.html

21, 28, januari

4, 11, en 18 februari (de 25ste valt in de krokusvakantie)

4 maart

 

Nederlandse Supportgroep v MYGS

       Meld je nu aan!

 

1e. Jan 21, 2015 om 20:30
https://attendee.gotowebinar.com/register/8015934910386067713

Dit is de 1e bijeenkomst van de supportgroep serie van Caroline Cory Mastering Your Guidance System van 15 januari.

 

2e. Jan 28, 2015 om 20:30
https://attendee.gotowebinar.com/register/3762049766846359553
Dit is de 2st bijeenkomst van de supportgroep serie van Caroline Cory Mastering Your Guidance System van 22 januari.

 

3e. Feb 04, 2015 om 20:30
https://attendee.gotowebinar.com/register/2883101271113879041

Dit is de 3e bijeenkomst van de supportgroep serie van Caroline Cory Mastering Your Guidance System van 29 januari.

 

4e. Feb 11, 2015 om 20:30

       https://attendee.gotowebinar.com/register/6474099650360563457
       Dit is de 4e bijeenkomst van de supportgroep serie van Caroline Cory Mastering You                                                           Guidance System van 5 februari.

 

       5e. Feb 18, 2015 om 20:30

       https://attendee.gotowebinar.com/register/4935720155381071873
       Dit is de 5e bijeenkomst van de supportgroep serie van Caroline Cory Mastering Your       Guidance System van 12 februari.

 

6e. Doe mee met onze webinar March 4th, 2015 at 8:30 PM CET.

      https://attendee.gotowebinar.com/register/7584841689902781441

       Dit is de 6e bijeenkomst van de supportgroep serie van Caroline Cory Mastering Your     Guidance System van 19 februari.

 

Ook hiervan komen de opnames beschikbaar.

 

Voor deze supportgroep vragen wij een vrijwillige bijdragen om de kosten van het webinarsysteem, enz. te dekken: http://claritasshop.claritasessentiae.nl/donaties/

 

 

 

6 JUNI BIJEENKOMST IN NEDERLAND MET CAROLINE CORY

Caroline Cory houdt in Nederland een speciale bijeenkomst op zaterdag 6 juni 2015 in Mennorode te Elspeet v.a. 13 uur.

 

Haar plan is om voort te borduren op de serie online webinars die zij start op 15 januari met als thema: Mastering Your Guidance System. Wanneer je deze serie volgt heb je een mooie voorbereiding voor de bijeenkomst van 6 juni, het geeft je een goede basis.

 

Houdt in elk geval deze datum alvast vrij.

 

 

DE OMNIUM METHODE

 

De OMnium Methode is een revolutionaire genezingsmethode die een spontaan herstellen van de fysieke cellen en het menselijke energieveld met de de Universele Bron Trilling creëert (voorbij deze planeet en Melkweg), en direct en permanent de fysieke cellen herprogrammeert. Deze methode kalibreert je gehele fysieke wezen aan de Universele (Bron) Trilling, en staat je toe op een natuurlijke manier terug te keren naar jouw originele trillings-blauwdruk die gezond, intact en sterk verbonden is.

De OMnium Methode gebruikt geen fysiek gereedschap, computers of andere machines om je trilling te verhogen en je cellen te herkalibreren aan de Universele-Bron Trilling. Het richt zich direct op de diepste oorzaak die diep is ingebed in je onbewuste gedachten en cellulair geheugen en keert spontaan die gedachtepatronen om die niet in verbinding staan en die de oorzaak zijn van de ziekte.

De OMnium Methode gebruikt een krachtige en nauwkeurige meditatietechniek: “Verbinden met de Bron” ©. Deze techniek brengt de Universele Bronenergie op een natuurlijke wijze naar jouw wezen over. Deze korte en effectieve meditatie wordt in een sessie gevolgd door een diepe cellulaire herprogrammering, die wordt volbracht door een combinatie van onder meer: Energie Overdracht, Licht, Geluid, Goddelijke Geometrie, Raster- en Universele Kalibratie, Nulpunt-, Zwaartekracht- en Tijd Opheffing. In het algemeen lopen de resultaten uiteen van een diep gevoel van vrede, balans en het verminderen van pijn, tot een totale gelukzalige verruiming met daarbij het permanent verwijderen van trauma’s, fobieën, verslavingen en andere disbalansen of ziekten.

© Omnium LLC AboutCaroline    Contact    Contribute    icocreate.net    Terms & Conditions