OMnium Universe

VERBINDEN MET DE BRON - CONNECT TO SOURCE Meditation

Listen in Dutch | DOWNLOAD

 

ONLINE LESSEN IN HET NEDERLANDS

Classes in Dutch

DE OMNIUM METHODE

 

De OMnium Methode is een revolutionaire genezingsmethode die een spontaan herstellen van de fysieke cellen en het menselijke energieveld met de de Universele Bron Trilling creëert (voorbij deze planeet en Melkweg), en direct en permanent de fysieke cellen herprogrammeert. Deze methode kalibreert je gehele fysieke wezen aan de Universele (Bron) Trilling, en staat je toe op een natuurlijke manier terug te keren naar jouw originele trillings-blauwdruk die gezond, intact en sterk verbonden is.

De OMnium Methode gebruikt geen fysiek gereedschap, computers of andere machines om je trilling te verhogen en je cellen te herkalibreren aan de Universele-Bron Trilling. Het richt zich direct op de diepste oorzaak die diep is ingebed in je onbewuste gedachten en cellulair geheugen en keert spontaan die gedachtepatronen om die niet in verbinding staan en die de oorzaak zijn van de ziekte.

De OMnium Methode gebruikt een krachtige en nauwkeurige meditatietechniek: “Verbinden met de Bron” ©. Deze techniek brengt de Universele Bronenergie op een natuurlijke wijze naar jouw wezen over. Deze korte en effectieve meditatie wordt in een sessie gevolgd door een diepe cellulaire herprogrammering, die wordt volbracht door een combinatie van onder meer: Energie Overdracht, Licht, Geluid, Goddelijke Geometrie, Raster- en Universele Kalibratie, Nulpunt-, Zwaartekracht- en Tijd Opheffing. In het algemeen lopen de resultaten uiteen van een diep gevoel van vrede, balans en het verminderen van pijn, tot een totale gelukzalige verruiming met daarbij het permanent verwijderen van trauma’s, fobieën, verslavingen en andere disbalansen of ziekten.

© Omnium LLC  

About    Contact    Contribute    OMNIUM.FOUNDATION    icocreate.net    Terms & Conditions    Privacy Policy